Kledingreparatie & maatwerk

Stoffenplaza 't Hummeltje een ruime ervaring met het repareren en op maat maken van uw kleding. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor op maat gemaakte kleding voor speciale gelegenheden. 

Reparatie

U kunt uw kapotte kleding dan bij ons in de winkel afleveren, waarna wij het voor u repareren. Over het algemeen kunt u uw kleding weer na XX dagen ophalen. Houd u er wel rekening mee dat deze termijn kan verschillen in drukke periodes. Twijfelt u of uw kleding nog te repareren is? Komt u dan gerust langs in de winkel voor een advies.


Op maat maken van kleding

U herkent het wellicht; u heeft net nieuwe kleding gekocht maar deze voldoet net niet aan uw maten. Een veel voorkomend voorbeeld hiervan is een iets te lange broek of ander kledingstuk. Het op maat maken van deze kleding is echter geen gemakkelijke klus en u wilt niet dat uw nieuwe kleding meteen de prullenbak in kan. 
Dit kan Stoffenplaza 't Hummeltje voor u uit handen nemen. We hebben een ruime ervaring opgedaan met dit soort werk en beschikken over de juiste apparatuur en middelen om dit netjes en vakkundig te kunnen doen. Ook hierbij proberen wij uw kleding weer binnen XX dagen klaar te hebben, zodat u het op kunt komen halen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de hoeveelheid werk en seizoensdrukte. 


Maatwerk 

Naast het aanpassen van door u aangeleverde kleding, kunnen we ook kleding voor u maken. Geheel naar uw maten. 

Contact